dimecres, 15 de maig del 2013

QUICHE LORRAINE
Ingredients:

  • Bacó tallat a daus 150-200g
  • carbassó i ceba
  • Pasta brisa 1 làmina
  • 3 ous grans
  • Crema de llet 
  • Nou moscada, Sal i pebre
  • Mantega pel motlle
  • Formatge per gratinar

Elaboració

La quiche lorraine és un típic pastis salat que acompanyat d’una amanida pot ser un pràctic primer plat. Existeixen moltes versions d’aquest plat i tothom qui el fa habitualment té la seva pròpia. Es pot servir fred o tebi.

Posarem en funcionament el forn a 180º

Sofregir el carbassó i la ceba.

En un bol barrejarem els ous, el carbassó , la ceba, el bacó i la crema de llet. I una vegada homogeneïtzat, posarem sal, pebre molt i ratllarem nou moscada. I dipositarem el conjunt dins el motlle procurant que els trossos de bacó quedin ben repartits. Posem el formatge rallat a la superfície.

I ja al forn, calent, la deixarem durant uns 35 minuts, vigilant que la superfície quedi torradeta, però no cremada.

NOTES: Podem fer la recepta més lleugera substituint el bacó per tacs de pernil dolç, la crema de llet per crema vegetal de soja. La quiche la podem fer de xampinyons, espinacs, salmó...etc...
 BON PROFIT!!!!






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada